خانه / باطل كردن سحر و جادو از راه دور / دعای باطل سحر در قرآن – دعای باطل کردن سحر قوی

دعای باطل سحر در قرآن – دعای باطل کردن سحر قوی

در این عنوان از سایت ادعیه و اذکار هاروس  به دعای  باطل کردن سحر و جادو در قرآن و دعای باطل کردن سحر قوی پرداخته ایم که امیدواریم مورد استفاده تان قرار بگیرد.

دعای باطل سحر مفاتیح,دعای باطل سحر سوزاندنی,دعای باطل سحر عمری,دعای باطل سحر و طلسم,دعای باطل سحر 

سحر در قرآن

سحر در لغت به معنای انجام کاری باطل است که به شکل حق درآمده که به آن خدعه نیز گفته می‌شود.

همچنین به هر چیزی که سبب آن پنهان و دقیق و ظریف باشد،

اطلاق می‌گردد. سحر در اصطلاح، مجموعه باورها، اعمال، فنون و

روش‌هایی است که گمان می‌رود می‌توان با بکارگیری آن شرایط

طبیعی و فراطبیعی را دگرگون نمود و بدین ترتیب به اهدافی دست

یافت. در قرآن کریم ۶۶ آیه به سحر و ساحری اختصاص دارد. یکی از

آیاتی که از سحر و جادو سخن گفته است،

آیه ۱۰۲ سوره بقره است:

«وَ اتَّبَعُواْ مَا تَتْلُواْ الشَّیَاطِینُ عَلیَ‏ مُلْکِ سُلَیْمَنَ وَ مَا کَفَرَ سُلَیْمَنُ وَ لَاکِنَّ الشَّیَطِینَ کَفَرُواْ یُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَ مَا أُنزِلَ عَلیَ الْمَلَکَینْ‏ِ بِبَابِلَ هَرُوتَ وَ مَرُوتَ وَ مَا یُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتیَ‏ یَقُولَا إِنَّمَا نحَْنُ فِتْنَةٌ فَلَا تَکْفُرْ فَیَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا یُفَرِّقُونَ بِهِ بَینْ‏َ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ وَ مَا هُم بِضَارِّینَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَ یَتَعَلَّمُونَ مَا یَضُرُّهُمْ وَ لَا یَنفَعُهُمْ وَ لَقَدْ عَلِمُواْ لَمَنِ اشْترََئهُ مَا لَهُ فیِ الاَْخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ وَ لَبِئْسَ مَا شَرَوْاْ بِهِ أَنفُسَهُمْ لَوْ کَانُواْ یَعْلَمُون.»

و آنچه را که شیطان [صفت‏]ها در سلطنت سلیمان خوانده

[و درس گرفته‏]بودند، پیروی کردند؛ و سلیمان کفر نورزید،

لیکن آن شیطان [صفت‏]ها به کفر گراییدند

که به مردم سحر می‏ آموختند؛ و [نیز از]آنچه بر آن دو

فرشته، هاروت و ماروت، در بابِل فرو فرستاده شده بود

[پیروی کردند]، با اینکه آن دو [فرشته‏]هیچ کس را تعلیم [سحر]نمی‏ کردند مگر آنکه [قبلًا به او]می‏ گفتند:

«ما [وسیله‏]آزمایشی [برای شما]هستیم،

پس زنهار کافر نشوی.» و [لی‏]آن‌ها از آن دو [فرشته‏]چیز‌هایی می‏ آموختند که به وسیله آن میان مرد و همسرش جدایی بیفکنند. هر چند بدون فرمان خدا نمی ‏توانستند به وسیله آن به احدی زیان برسانند؛ و [خلاصه‏]چیزی می‏ آموختند که برایشان زیان داشت، و سودی بدیشان نمی‏ رسانید؛ و قطعاً [یهودیان‏]دریافته بودند که هر کس خریدار این [متاع‏]باشد، در آخرت بهره‏‌ای ندارد. وه که چه بد بود آنچه به جان خریدند- اگر می‏ دانستند.

این آیه از سحر و جادوگری در میان مردم بابل سخن می‌گوید و شاید تنها آیه‌ای است که به تاثیر داشتن سحر اشاره می‌کند، آنجا که بیان می‌کند ساحران بین زن و شوهر جدایی می‌انداختند. به همین دلیل برخی علما سحر بیان شده در این آیه را سحر موثر خوانده اند. اما در آیاتی دیگر به بی اثر بودن سحر اشاره شده است، مثلا در آیه ۱۱۶ سوره اعراف که از سحر ساحران فرعون سخن گفته شده است، می‌فرماید:

«قَالَ أَلْقُواْ فَلَمَّا أَلْقَوْاْ سَحَرُواْ أَعْینُ‏َ النَّاسِ وَ اسْترَْهَبُوهُمْ وَ جَاءُو بِسِحْرٍ عَظِیمٍ».

در عبارت «سَحَرُواْ أَعْینُ‏َ النَّاسِ» در این آیه اشاره شده که این ساحران تنها چشمان مردم را سحر کردند. یعنی با تلقین‌هایی که ساحران کرده بودند و صحنه سازی هایشان، این چنین در چشم مردم مجسم می‌شد که چوب‌ها جان گرفته اند.

مفسران درباره سحر و حقیقت داشتن آن دیدگاه‌های مختلفی دارند.

برخی آن را واقعی می‌دانند، برخی معتقدند آیات قرآن درباره حقیقی بودن یا نبودن آن سکوت کرده است، برخی نیز سحر را دارای اثر نمی‌دانند. اکثر مفسران اهل سنت مانند فخر رازی سحر را واقعی می‌دانند. در میان شیعیان نیز برخی مفسران مانند علامه طباطبایی و آیت الله مکارم سحر را حقیقی دانسته اند. اما آیت الله مکارم تاکید می‌کند که این آیات مشخص نمی‌کند تاثیر سحر تنها روانی است یا تاثیر جسمانی هم دارد.

منبع: سایت هاروس (مرجع کامل ذکر و دعاهای قرآنی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.