خانه / دسته‌بندی نشده / نسخه و دستورالعمل مجرب برای داشتن آرامش و افزایش صبر و‌ حوصله

نسخه و دستورالعمل مجرب برای داشتن آرامش و افزایش صبر و‌ حوصله

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار هاروس به نسخه و دستورالعمل مجرب برای داشتن آرامش و افزایش صبر و‌ حوصله پرداخته ایم. برای داشتن آرامش روحی و روانی و بیشترشدن صبر و‌ حوصله دعای مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.

نسخه و دستورالعمل مجرب برای داشتن آرامش و افزایش صبر و‌ حوصله,دستورالعمل مجرب و تضمینی برای آرامش روحی و زیاد شدن صبر و حوصله,دستور قوی و تضمینی برای افزایش صبر و حوصله,دستورالعمل قوی و تضمینی برای آرامش روحی و روانی,دستور مجرب و موثر برای ازدیاد صبر و حوصله و سعه صدر

نسخه و دستورالعمل مجرب برای داشتن آرامش و افزایش صبر و‌ حوصله

برای افزایش صبر و حوصله و ایجاد آرامش روحی هرچه بیشتر ، قبل از خواب سوره مبارکه عنکبوت را قرائت کند. مجرب است.

******************

به منظور تحصیل سعه صدر و افزایش تحمل و صبر خویش باید همانند دیگر برنامه‏ های تغییر رفتار به صورت جدی، دقیق و کامل به دستوالعمل‏های زیر عمل کنید تا بتوانید بر نیروی غضب خود غلبه پیدا کرده و آن را تحت کنترل خویش در آورید والا بدون رعایت این امور تحصیل آن مقصود ناممکن است به هرحال توصیه‏ های مؤکد ما در این باره به قرار زیر می‏باشند:

۱- همیشه فضای ذهنی و روانی خود را برای شنیدن و دریافت رفتارهای نابجا و خلاف انتظار آماده سازید و به این معنا که همیشه این انتظار را داشته باشید تا دیگران با شما به بدترین شکل برخورد داشته باشند و خود را برای تحمل آن آماده کنید.

۲- قبل از مواجه با برخوردهای نابجای دیگران پاسخ خود و عکس ‏العمل خوب خود را برای مواجه با رفتارهای خلاف انتظار دیگران در ذهن خویش مرور کنید و با طرح ذهنی آماده شده با رفتارهای بی‏ مورد دیگران برخورد کنید مثلاً با خود بگویید اگر فلان شخص به من ناسزا بگوید به حرف او توجه نمی‏کنم همچنان دوستش دارم چون گناهان من را پاک کرده و این صبر سبب تعالی روحی من می‏شود و به هر حال با این کلمات و تلقین ها همیشه آمادگی ذهنی و روانی خود را برای عملکردهای خلاف انتظار مردم فراهم سازید.

۳- با خود شرط و عهد ببندید که هیچ گاه و در هیچ شرایطی اقدام به حرف های نابجا و برخورد تند و تصمیم‏ گیری عجولانه نخواهید کرد و برای تخلافات خود نیز جریمه مناسب که تنبیه کننده است در نظر بگیرید.

۴- اگر برخی موادر سریع سخن گفتید و عجولانه تصمیم گرفتید و رفتار نابجا از شما سرزد سریع خود را سرزنش وحتی در لفظ اظهار پشیمانی نمایید و وعده‏ها و قولی که با خود داشتید را در ذهن خویش حاضر سازید.

۵- از خود ارزندگی های نابجا و پفکی و شخصیت قائل شدن بیش از اندازه برای خود اجتناب ورزید و تنها هنجارها رارعایت کنید و لذا به سراغ رفتارهای متواضعانه همانند تقدم در سلام، همنشینی مناسب با افراد پایین‏تر، ابراز اردت به کوچکترها، مصافحه و احوالپرسی با دیگران به خصوص طبقه پایین‏تر، تفریح و صحبت با دیگران اقدام کنید.

۶- ذکر«لا حول و لا قوه الا بالله» را زیاد بر زبان جاری سازید و سوره والعصر را زیاد بخوانید.

برگرفته از سایت دعاسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *