خانه / دسته‌بندی نشده / نماز مجرب برای طلب حاجت و رفع گرفتاری و سختی

نماز مجرب برای طلب حاجت و رفع گرفتاری و سختی

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار هاروس به نماز مجرب برای طلب حاجت و رفع گرفتاری و سختی پرداخته ایم. برای حاجت روایی و رفع مشکلات و سختی ها دعا و نماز مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.

نماز مجرب برای طلب حاجت و رفع گرفتاری و سختی,نماز قوی حاجت روایی و گره گشایی از مشکلات و گرفتاری ها,نماز مجرب برای حاجت,نماز تضمینی برای حاجت خواستن,نماز گره گشایی از مشکلات,نماز قوی و مجرب گره گشایی از کار,طریقه خواندن نماز مخصوص حاجت,نماز در موقع مشکلات و گرفتاری ها

نماز مجرب برای طلب حاجت و رفع گرفتاری و سختی

در رکعت اول بعد از نیت، یکبار سوره‌ی حمد را بخوانید و “۳۱ مرتبه سوره‌ی توحید“ و سپس همانند نماز قبل به رکوع و سجود بروید.

در رکعت دوم، یکبار سوره‌ی حمد را بخوانید و “۴۱ مرتبه سوره‌ی توحید“ را تلاوت کنید و سپس قنوت بخوانید و بعد از آن به رکوع و سجود بروید و بعد از سجده دوم، تشهد و سلام بخوانید و نماز را تمام کنید.

بعد از دو نماز: بعد از سلام نماز دوم، اعمال زیر را به جا آورید: در حالت نشسته“ ۵۱ مرتبه”سوره توحید را تلاوت کنید و بعد از آن “ ۵۱ صلوات” بفرستید و سپس به سجده رفته و در حالت سجده صد مرتبه“یا الله ”بگویید و بعد از آن در همان حالت سجده، حاجت خود را خداوند متعال بخواهید.

سه چیز از خدا بخواهید:

شما در سجده آخر هر چه دوست دارید می‌توانید از خدا بخواهید اما بهتر آنست که حاجات خود را به ترتیب زیر از خداوند طلب کنید و اطمینان قلبی داشته باشید که حاجات شما برآورده خواهد شد

اول: تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) از از خداوند طلب کنید (چرا که این نماز در بعدازظهر پنجشنبه خوانده می‌شود).

دوم: در حق دیگران و هر آنکه محتاج دعای شماست دعایی کنید(چرا که دعای افراد در حق یکدیگر زودتر مستجاب می‌شود).

سوم: هرآنچه برای خود می‌خواهید از خداوند طلب کنید ضمن اینکه یادتان باشد بهترین دعا؛ عاقبت به خیر شدن است.

آثار دهگانه قرائت سوره یس:

پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم به امیرالمؤمنین فرمودند: ای علی سوره ی «یس» را بخوان؛ که در سوره ی «یس» ده برکت است: ۱٫گرسنه ای نمی خوابد، مگر اینکه سیر می شود. ۲٫ تشنه ای نیست، مگر اینکه سیراب می شود. ۳٫ برهنه ای نیست، مگر اینکه پوشانده می شود. ۴٫ مجردی نیست، مگر اینکه ازدواج می کند. ۵٫ فردی ترسناک از چیزی نیست، مگر اینکه ایمن می شود. ۶٫ اسیر و زندانی نیست، مگر اینکه نجات پیدا می کند. ۷٫ بیماری نیست، مگر اینکه بهبودی می یابد. ۸٫ مسافری نیست، مگر اینکه در سفر یاری می شود. ۹٫ و نمی خوانید این سوره را، در نزد مرده ای، مگر اینکه [گناهان او را] کم می کند (و بر مقداری از گناهانش چشم پوشی می نماید). ۱۰٫ و کسی که گم کرده ای دارد، این سوره را نمی خواند، مگر این که [گم شده اش را] پیدا خواهد کرد.

برگرفته از سایت دعاسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *