خانه / بخت گشایی / آثار ذکر الله الصمد برای ازدواج و گشایش بخت جوانان

آثار ذکر الله الصمد برای ازدواج و گشایش بخت جوانان

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار هاروس به آثار ذکر الله الصمد برای ازدواج و گشایش بخت جوانان پرداخته ایم. برای ازدواج و بخت گشایی دختران دعا و اذکار مجرب عنوان شده را بخوانی‌ که ان شاء الله کارگشا باشد.

آثار ذکر الله الصمد برای ازدواج و گشایش بخت جوانان ،ذکر ازدواج الله الصمد,ذکر الله الصمد 3000 مرتبه,ذکر ازدواج با شخص مورد نظر,ذکر ازدواج سریع الاجابه,ذکر ازدواج قوی و تضمینی,ذکر مخصوص ازدواج الله الصمد

آثار ذکر الله الصمد برای ازدواج و گشایش بخت جوانان 

ذکر الله الصمد برای ازدواج به این صورت است که ویژگی های فرد مورد نظر که می خواهید با او ازدواج کنید را تصور کرده و 3000 مرتبه با توکل به خداوند متعال ذکر الله الصمد برای ازدواج را تلاوت کنید.

عامل شدن به ذکر الله الصمد برای حاجات

اگر کسی بخواهد دعوت ذکر الله الصمد را انجام دهد و اصطلاحاً به آن عامل شود، باید این ذکر را چهارلَک(چهار صد هزار بار) بخواند:

– لک اوّل را به نیت نصاب در راه خدابخشد.

– لک دوّم را به نیت زکات برای محمد رسول الله (صلی الله علیه و اله وسلم)بخشد.

– لک سوّم را به نیت عشر برای سید جلال الدین* مخدوم بخشد.

– لک چهارم را به نیت قفل برای جمله مسلمانان بخشد.

هر کاری که باشد از دین و دنیا حاصل می گردد. وبه مرتبه ولایت می رسد.و هرچه در دل آرد میسّر می گردد.

و بعد از خواندن دعا کند و بگوید خدایا من نصاب و زکات و عشر و قفل بققدر ناراستی خود خواندم، به لطف و کرم خویش جمیع حاجات من را برآور.

و بعد این دعا را بخواند:

اللهم یا عالم السرّ و النّجوی و یا کاشف الضرّ و البلوی اکشف عنّی الحزن والاَذی و افتَح علیّ فی الحَضَر و السَفَر و باب المرادات ما کان فی الدّین و الدِنیا بحرمه هذه الاسماء و بحرمه اولاد الحسن و الحسین سیّدباقر سید عثمان بخاری* قدس سرّه اقض حوائجنا یا قاضی الحاجات و یا عالم السّرّ و الخفیات یا ذاالجلال و الاکرام برحمتک یا ارحم الراحمین

*(ظاهراً منظور سید جلال الدین البخاری المعروف به مخدوم جهانیان[جلال‌الدین‌ حسین‌ بخاری‌ ، ملقب‌ به‌ مخدوم‌ جهانیان‌، از عرفای‌ سلسله‌ سهروردیه‌ شبه‌ قاره‌ هند. وی‌ در 707 در قریه‌ اوچ‌ بخاری‌، در خاندانی‌ از علما و عرفا، به‌ دنیا آمد. پدرش‌، سیداحمد كبیر، فرزند سید جلال‌الدین‌ بخاری‌ بود(عبدالحق‌ دهلوی‌، ص‌143؛ بخاری‌، مقدمه‌ غلام‌ سرور، ص‌36ـ37)] است.)

برگرفته از سایت دعاشفا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *