خانه / بخت گشایی / دعایی برای پیداکردن همسر خوب و‌ مناسب و با ایمان

دعایی برای پیداکردن همسر خوب و‌ مناسب و با ایمان

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار هاروس به دعایی برای پیداکردن همسر خوب و‌ مناسب و با ایمان پرداخته ایم. برای بافتن همسر خوب و باتقوا و پرهیزکار دعا و مطلب مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.

دعایی برای پیداکردن همسر خوب و‌ مناسب و با ایمان,دعای یافتن همسر خوب,دعای یافتن همسر مناسب,دعای پیدا کردن همسر شایسته,دعای ازدواج با همسر خوب,دعای از دست دادن همسر,دعای طلاق و جدایی از همسر,دعای بعد فوت همسر

دعایی برای پیداکردن همسر خوب و‌ مناسب و با ایمان

اگر شوهر از دست داده اند و بخواهند شوهر بهتری نصیبشان بشود

بعد از جدا شدن و یا فوت همسر این آیه و دعا را ورد خود قرار داده و مرتب بخوانند

اِنّا لله و اِنـّا اِلَیــهِ راجِــعـون اَلـلـّهُــمَّ اَ جــِـرنـی فــی مـُصـیـبـَتـی وَ اخـلُف لی خـَـیــرا

دو آیه از سوره بقره :

«إنا لله و إنا إلیه راجعون» (بقره/156)

(ما از آن خداییم و به سوی او باز می گردیم).

«اللهم أجرنی فی مصیبتی و اخلفنی خیراً منها»

(پروردگارا! پاداش مرا در مصیبتم بده و بهتر از آن را نصیبم بگردان).

این دعا را حفظ کن و گمان مبر که این دعا را فقط در مصیبت مرگ می‌گویند بلکه در هر بلا و مصیبتی گفته می‌شود. بدان که خداوند بهتر از آن را نصیبت خواهد نمود.

بیشتر بخوانید  دستور سریع الاجابه حاجت گرفتن و نجات از گرفتاری و سختی

اشعث به امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) گفت:

«إِنَّا لِلّه وَإِنَّا إِلَیه رَاجِعونَ» حضرت به او فرمود: «آیا تأویل این آیه را می‌دانی»؟ اشعث عرض کرد: «تو غایت و نهایت دانش هستی». امام (علیه السلام) به او فرمود: «اینکه گفتی إِنَّا لِلّه، اقرار تو به فرمانروایی خدا است و امّا اینکه گفتی: إِنَّا إِلَیه رَاجِعون اقرار تو به فناپذیربودن [خودت] است».

پیامبر اکرم (ص) :

( هرکس چهار صفت در او باشد در پرتو فروزان خدا قرار می‌گیرد … آن کس که چون مصیبتی به او رسد گوید: إِنَّا لِلهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ.

امام صادق (علیه السلام) :

هرکس مصیبت خود را هرچند پس از گذشتن زمان آن به یاد آورده و بگوید: «همه از خداییم و به‌سوی او باز می‌گردیم و حمد و سپاس مخصوص خداوند پروردگار جهانیان است. خدایا مرا به خاطر مصیبتم پاداش ده و چیزی را در عوض آن به من ارزانی‌دار»، اجری همانند اجری که در ابتدای مصیبتش به او عطا شد، داده‌می‌شود.

از امام صادق (ع) در مورد اندوهی پرسیدند که یعقوب (ع) بر اثر محزون شدن در فراق یوسف (ع) آن را تحمّل می‌کرد. فرمود:

«مثل حزن هفتاد مادر فرزندمرده بود؛ امّا یعقوب (علیه السلام) آیات استرجاع را بلد نبود و به عوض آن می‌گفت: آه و واویلا از فراق یوسف (علیه السلام)».

هارون‌بن‌فضل نقل کرده است :

امام هادی (علیه السلام) را در همان روز رحلت امام جواد (علیه السلام)، ملاقات کردم؛ فرمود: «إِنَّا لِلهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ حضرت ابوجعفر (علیه السلام) از دنیا رفت». عرض‌کردم: «از کجا فهمیدید»؟ فرمود: «چون یک نوع کوچکی و ضعفی در خود احساس کردم که برایم سابقه نداشت».

برگرفته از سایت دعاسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *