خانه / دسته‌بندی نشده / دعایی مجرب برای رفع جنگ و دعوا در خانواده و ایجاد الفت و صلح

دعایی مجرب برای رفع جنگ و دعوا در خانواده و ایجاد الفت و صلح

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار هاروس به دعایی مجرب برای رفع جنگ و دعوا در خانواده و ایجاد الفت و صلح پرداخته ایم. برای رفع اختلافات خانوادگی و ایجاد صلح و دوستی و مهربانی بین اغصای خانواده دعای مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.

دعایی مجرب برای رفع جنگ و دعوا در خانواده و ایجاد الفت و صلح,دعایی سریع الاجابه و قوی برای رفع دعوا و جنگ و جدال در بین اعضای خانواده,طلسم و دعا برای رفع جنگ و دعوا در خانه,طلسم برطرف شدن جنگ و جدال در خانواده,طلسم برای مانع شدن از دعواهای همیشگی در خانه,طلسم سریع الاجابه و قوی جهت رفع جنگ و جدال و دعوا در خانه

دعایی مجرب برای رفع جنگ و دعوا در خانواده و ایجاد الفت و صلح

هنگامی که اختلاف بین حضرت شعیب (ع) و پیروانش با قدرتمندانی که به او ایمان نمی آوردند زیاد شد، آنها این دعای زیبا را خواندند. در پی این دعا زمین لرزه شدیدی سران کافر قومش را به هلاکت رساند و مردم از شر آنان خلاص شدند.

دعای رفع دعوا و اختلافات داخلی

هرگاه با دشمنان تان بر سر اعتقادات دینی به بن بست برخورد کردید این دعا را زمزمه کنید:

«وَسِعَ رَبُّنا کُلَّ شَیْ‏ءٍ عِلْماً عَلَی اللَّهِ تَوَکَّلْنا رَبَّنَا افْتَحْ بَیْنَنا وَ بَیْنَ قَوْمِنا بِالْحَقِّ وَ أَنْتَ خَیْرُ الْفاتِحینَ»

(قسمتی از آیه ۸۹ سوره اعراف)

«علم پروردگار ما، به همه چیز احاطه دارد. تنها بر خدا توکل کرده ایم. پروردگارا! میان ما و قوم ما به حق داوری کن که تو بهترین داورانی»

دعای رفع دعوا و اختلافات داخلی از زبان کیست؟

شعیب (ع) به نیابت از یارانش در جواب کافران سرسخت و لجوج گفتند: «ما از دین شما کراهت داریم و خداوند ما را از آیین شما رهایی بخشیده است. لذا اگر دوباره به آن آیین بازگردیم و شرک بورزیم، در واقع به خدا افتراء زده ایم». آن ها با این جملات علت کراهت و نفرت خود را از مشرکان و آئین آن ها بیان می کنند.

در این دعا شعیب (ع) به نمایندگی از قوم خود سخن می گوید و اینکه سخن از رجوع به آیین شرک می نماید، در واقع به نیابت از ایشان است چرا که خود شعیب معصوم بوده و از ابتدا خدا را می پرستیده است.

شعیب (ع) در آیه شریفه از ارتداد و اعراض از دین توحید اظهار کراهت نموده و با جمله «قَدِ افْتَرَیْنا عَلَى اللَّهِ کَذِباً» و سایر جملات بعدى کراهت خود را توجیه نموده و به کافران می فهماند در صورتى که او و قومش مجبور به اختیار یکى از دو شق ارتداد و یا تبعید شوند جز شق دوم را اختیار نخواهند کرد.

برگرفته از سایت دعاسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *