خانه / دعا / خواص نماز جعفر طیار برای رواشدن حاجات و گشایش فوری بخت

خواص نماز جعفر طیار برای رواشدن حاجات و گشایش فوری بخت

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار هاروس به خواص نماز جعفر طیار برای رواشدن حاجات و گشایش فوری بخت پرداخته ایم. برای خواندن نماز جعفر طیار و دانستن آثار و برکات نماز مطلب مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.

خواص نماز جعفر طیار برای رواشدن حاجات و گشایش فوری بخت ,خواندن نماز جعفر طیار به توصیه آیت الله بهجت برای بخت گشایی و حاجت روایی,آثار و برکات نماز جعفر طیار,خواص و فضیلت خواندن نماز جعفر طیار,توصیه آیت الله بهجت به خواندن نماز جعفر طیار,بخت گشایی سریع با نماز جعفر طیار,حاجت روایی با نماز جعفر طیار,گشایش فوری بخت دختران با خواندن نماز جعفر طیار,براورده شدن حاجت با نماز جعفر طیار,نحوه و روش خواندن نماز جعفر طیار

خواص نماز جعفر طیار برای رواشدن حاجات و گشایش فوری بخت 

با فضیلت ترین وقت خواندن نماز جعفر (طیار) روز جمعه هنگام بالا آمدن آفتاب است. می توان آن را از نافله های شب یا روز حساب کرد که هم برای او از نوافلش حساب شود و هم نماز جعفر (طیار)، کما این که در روایت آمده است پس با نماز جعفر نافله نماز مغرب را مثلا نیت می کند.

کیفیت نماز جعفر طیّار

این نماز چهار رکعت است که دو سلام دارد (دو تا دو رکعتی).

در هر رکعتی حمد و سوره می خواند، سپس پانزده مرتبه می گوید: «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الّا الله و الله اکبر».

و همین تسبیح را ده مرتبه در رکوع و هم چنین ده مرتبه بعد از سر برداشتن از رکوع و هم چنین ده مرتبه در سجده اول و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن و ده مرتبه در سجده دوم و ده مرتبه بعد از سر بلند نمودن تسبیحات را می گوید.

پس در هر رکعتی هفتاد و پنج مرتبه و مجموع آنها (در تمام چهار رکعت) سیصد تسبیح می شود.

حال اگر کسی می خواهد نماز جعفر را بخواند، اما فرصت کافی برای گفتن تمام سیصد مرتبه ذکر تسبیحات اربعه را ندارد، می تواند به همان مقدار که فرصت دارد بخواند و مابقی را پس از اتمام نماز، در هر حالتی که بود، به امید ثواب بخواند و اگر اصلا وقت برای گفتن تسبیحات اربعه ندارد، می تواند دو نماز دو رکعتی به نیت جعفر بخواند و ذکرهای تسبیحات اربعه را بعد از نماز در حال راه رفتن و یا در محیط کار به امید ثواب بگوید و یا اگر فرصتش به مقداری است که فقط می تواند دو رکعت از نماز را به صورت کامل بخواند می تواند آن دو رکعت را خوانده و بعد که فرصت پیدا کرد دو رکعت دیگر را بخواند. حال اگر تسبیحات اربعه را فراموش کرد بخواند، در صورتی که محلش نگذشته باشد باید آن را به جا آورد، اما اگر محل آن گذشته، نمازش صحیح است، ولی باید بعد از نماز هر مقداری را که فراموش کرد به امید ثواب قضا کند.

برگرفتع از سایت دعاشفا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *